Rólunk Beauty Day

Kiadónk a német Health and Beauty Group tagjaként a szépségipar meghatározó tartalomszolgáltatója szerte Európában. A cégcsoportunkban nemrégiben többségi tulajdont szerzett a Bologna Fiere Group, amely a világ egyik legnagyobb szépségipari szakkiállításának, a Cosmoprofnak is szervezője.

A nemzetközi Beauty Forum magazin magyar kiadása a professzionális kozmetika évi 10 alkalommal megjelenő, hazai piacvezető szaklapja. Magazinunkban  rendszeresen tájékoztatjuk olvasóinkat a kozmetika, s ezen belül az ápoló-, natúr -, dekor- és elektrokozmetika, illetve a szempilla-hosszabbítás és a permanent make-up világának újdonságairól, valamint a legújabb trendekről.

Szaklapunk tudósít a hazai és nemzetközi kozmetikai piac jelentős eseményeiről, eredményeiről, megszólaltat neves szakembereket. Szalonvezetési, menedzsment és marketing tippjeinkkel a szakma eredményességét, ezáltal a piac fejlődését szeretnénk elősegíteni.

Az évente, az ősz során megrendezésre kerülő Beauty Forum szakkiállítás hagyományosan a professzionális szépségipar legnagyobb eseménye. A kétnapos rendezvény során mutatják be a forgalmazók a legújabb termékeiket, eszközeiket és innovációikat.

Cégünk elkötelezett a szakmaiság mellett, és támogat minden olyan kezdeményezést és programot, amely a szépségipari szereplők minőségi munkáját segíti.